DIENSTEN

Verkoop stimuleren, meedenken over jouw strategie, cross- of upselling, traffic genereren of het gemiddelde winkelmandje verhogen zijn dagelijkse kost voor jou? Wij verzorgen diensten op maat die jouw merk of kanaal ondersteunen.

360° ACCESSOIRES

Dankzij onze 360° aanpak zorgen we voor de levering, selectie en opmaak, implementatie en volledige beheer van jouw accessoire portfolio terwijl jij je geen zorgen hoeft te maken. Ons doel? Jouw leven makkelijker maken door het beheer van jouw volledige accessoire portfolio met jou en voor jou te managen. Resultaat? Verhoging van de attachment rate, ondersteuning van de cross-selling en stijging van de winst! Onze teams ademen accessoires en ondersteunen jou graag om onze gezamenlijke doelstellingen te behalen. Een uitgebalanceerde productkeuze in een slim, aantrekkelijk winkelconcept zijn key in een succesvol accessoire verhaal!

CREATIVE LAB

Wij denken graag met je mee om een creatieve sales- & marketingstrategie op maat uit te werken, perfect afgestemd op jouw noden, met professioneel advies en innovatieve tools. Ontdek TAPME®, myactions® en Studio.


Meer info

WEB DESIGN

De populariteit van online verkoop groeit met de dag. Een efficiënte manier om jouw producten online aan te bieden wordt steeds vaker essentieel voor de business van vandaag. Of je je nu in een B2C of B2B markt begeeft, met de e-commerce oplossing van A&C verruim je in één klap jouw klantenbereik. We geven ondersteuning in het uittekenen van websites of we ontwikkelen een Magento site van A tot Z volgens jouw noden en budget. Bovendien kunnen we ervoor zorgen dat de bestelling van jouw klant vlot bij hem thuis geleverd wordt!

Interesse? Contacteer ons!

Contact