HUAWEI Watch D - Black - Molly-B19

  • Thuiskopie: € 0,4000
Productnummer: HUNL-WATCH-D-BLK
EAN: 6941487270712
Leveranciernummer: 55029510

A&C Systems is een groothandelaar. Onze webshop is alleen toegankelijk voor bestaande klanten. Log in om je persoonlijke assortiment weer te geven en te bestellen.

HUAWEI Watch D

Bloeddrukmeting | ECG-analyse

6 dingen om van te houden

  • Bloeddrukmeting
  • ECG-analyse
  • Gezondheidsgemeenschap
  • Gezond Leven Plan
  • Spo | Slaap | Spanningen | Huidtemperatuur
  • Dagen Levensduur van de batterij

Ultiem comfort

HUAWEI WATCH D verpakt ingewikkelde bloeddrukcomponenten, zoals een minipomp en airbag, in een zeer compacte vorm. Het 2.5D gebogen glas glinstert en glinstert bij elke draai van de pols, als aanvulling op een duurzaam frame van aluminiumlegering, met twee handige knoppen om u naar uw taken te brengen. 

Een werk van nauwkeurigheid

De HUAWEI WATCH D heeft een foutmarge binnen ±3 mm Hg*, mogelijk gemaakt door een uiterst nauwkeurige druksensor, nauwgezette drukfeedbackregelaars en minder luchtweerstand. De macromoleculaire trekband, ergonomisch gebogen airbag en vlindersluiting zijn allemaal ontworpen om stabiel te blijven tijdens het opblazen, om de precisie van geïmproviseerde bloeddrukmetingen te verbeteren. 

Meting die u meer vertelt

HUAWEI's eigen HUAWEI TruBP-bloeddrukalgoritme™, dat is gebaseerd op een cascademodel en verschillende bloeddrukpatronen, maakt HUAWEI WATCH D gevoelig en attent voor elke behoefte van de drager, met slimme meetondersteuning, abnormale houdingsdetectie en een groot aantal andere mogelijkheden op hoog niveau.

Slimme bloeddrukherinneringen

Met HUAWEI WATCH D kunt u aangepaste meetplannen instellen, op basis waarvan het bloeddrukherinneringen verzendt op geplande tijden, zoals wakker worden en naar bed gaan, zodat u uw bloeddruk kunt bijhouden zodra deze verandert.

Dagelijkse health check-in

Dagelijkse inchecktaken omvatten een breed scala aan levensstijlproblemen, waaronder bloeddruk, lichaamsbeweging en gewicht, waardoor gezond leven een schijnbaar automatische routine wordt.

Altijd zorg voor het hele gezin

De HUAWEI Health-app maakt het gemakkelijk om gezondheidsgegevens te delen tussen leden van uw gezondheidsgemeenschap, zoals bloeddrukrapporten en abnormale metingen5, zodat u altijd voor dierbaren kunt zorgen met de aandacht die ze verdienen.

We gebruiken cookies om onze site en uw ervaring te verbeteren. Door verder te surfen op onze site accepteert u ons cookiebeleid. Meer informatie

ECG-analyse die geen beat mist

De ECG-app bevat een krachtige ECG-sensormodule, die single-lead ECG-metingen, real-time analyse en sinusritme, atriumfibrilleren en voortijdige atriale en ventriculaire hartslagherinneringen biedt, om op de hoogte en proactief te blijven over belangrijke hartgezondheidsgerelateerde risico's.

HUAWEI TruSeen™ 5.0+
hartslagmeting

HUAWEI TruSeen™ 5.0+ hartslagmetingstechnologie maakt gebruik van acht foto-elektrische sensoren die zijn ingezet in een ringformatie, met twee groepen lichtbronnen, om de anti-interferentiemogelijkheden te vergroten door verschillende signalen te convergeren. De ergonomische saffier achterkast van het horloge buigt sierlijk rond de pols, terwijl de lichtinterferentie aanzienlijk wordt verminderd. Een bijgewerkt algoritme volgt de hartslag met grotere precisie via high-fidelity signaalverwerking, met PVD-gecoate elektroden voor een comfortabele, huiddichte pasvorm, voor verbeterde ECG-metingen.

Huiddetectie,
huiddiep en verder

Met een ingebouwde temperatuursensor detecteert het horloge de huidtemperatuur en weet u meteen of uw huidtemperatuur verandert. 

70+ trainingsmodi

Met 70+ trainingsmodi9 om uit te kiezen, voel je vrij om uit je comfortzone te stappen, of gewoon naar hartenlust te rennen, roeien, touwtjespringen of weg te trappen. Het horloge herkent zes veel voorkomende workouts en wordt geleverd met GNSS-positionering om uw buitenroutes met grotere precisie te volgen.

Lange levensduur van de batterij

HUAWEI WATCH D gaat tot 7 dagen mee op een volledige lading, met draadloos opladen.

Uw dagelijkse metgezel voor alle doeleinden

Slimme spraakassistent, bediening voor het afspelen van muziek, nieuw alarm of weersvoorspelling, alles wat u hoeft te doen is vragen!

 

 

 

 

 

Category: Smartwatches & wearables
*Intern
Consumentengarantie: 24 maanden
End of life: Nee
Land van oorsprong: China
Connectiviteit
Bluetooth: Ja
Compatibele besturingsystemen: Android 6.0
WiFi: Nee
Design
Draagwijze: Pols
Kleur van het product: Zwart
Display
Display type: AMOLED
Functies
Activity usage: Dagelijkse activiteiten
Hartslagmeter: Ja
Microfoon: Ja
Sporten: Fietsen, Fitness, Outdoor
GPS-type
GPS: Ingebouwd
Gewicht en afmetingen
Breedte: 38 mm
Dikte: 13.6 mm
Gewicht: 0 g, 40.9 g
Hoogte: 51 mm
Stroom
Aantal inbegrepen batterijen: 1
Batterijtechnologie: No battery