HUAWEI Watch Buds - Black - Saga-B19T

  • Thuiskopie: € 0,4000
Productnummer: HUNL-WATCH-BUDS-BLK
EAN: 6941487273591
Leveranciernummer: 55029576

A&C Systems is een groothandelaar. Onze webshop is alleen toegankelijk voor bestaande klanten. Log in om je persoonlijke assortiment weer te geven en te bestellen.

HUAWEI Watch Buds

Wendbare pop-up cover

De pop-up cover opent met een zacht duwtje, mogelijk gemaakt door het precieze roterende asontwerp, en een allereerste bevestigbaar magnetisch ontwerp combineert oordopjes en horloge, om het plezier en gemak te verdubbelen. 

Moeiteloze magnetische bevestiging

Met een geavanceerde magnetische array kunt u de oordopjes vanuit elke hoek bevestigen en verwijderen van de horlogehoes, zonder enige kracht uit te oefenen.

Gemaakt met een toewijding aan kwaliteit

De 3D-gebogen glazen buitenkant is naadloos geïntegreerd in de 1300 °C verfijnde stalen behuizing, met 710 Clous de Paris-ornamenten op de knoop- en horlogekroon, om een verfijnde look en feel te creëren.

Twee
onderscheidende
looks

De volnerf lederen band biedt huidverzachtend comfort in twee kleuren, en oogverblindende wijzerplaten kiezen het gevoel van stijl.

Mini maar machtig

Deze oordopjes zijn een fluitje van een cent om te dragen, luchtig licht met 4 g,3 en compatibel met beide oren, dankzij adaptieve identificatietechnologie. Schakel naar links en rechts - het is allemaal OK - en geniet te allen tijde van comfort van wereldklasse!

Met innovatieve aanraakbedieningen voor oorschelpen met groot bereik kunt u twee keer op de oordopjes, oorschelpen of het gebied voor de oren tikken om oproepen te beantwoorden en te weigeren of nummers af te spelen en te pauzeren, en drie keer tikken om ruisonderdrukking te activeren en uit te schakelen. Je kunt zelfs zelf aangepaste tikbediening maken!

De full-range planaire membraaneenheid is voorzien van vier magneten en een vlakke spoel, om rijke geluiden te genereren die boordevol textuur zitten. Drie real-time luisteroptimalisatiesations houden rekening met de vorm van je gehoorgang, de pasvorm van de oordopjes en het volumeniveau, om een pRistine luisterervaring.

Actieve ruisonderdrukking houdt ongewenste geluiden op afstand, zodat je in alle rust kunt luisteren, waar je ook bent.  De bewustzijnsmodus houdt je tijdens het luisteren aangesloten op de omgeving, zodat je alert kunt blijven op wat er gebeurt.

Expertise op het gebied van gezondheid en fitness

HUAWEI WATCH Buds houdt een schat aan verschillende gezondheidsindicatoren bij en geeft je datagestuurde fitness binnen handbereik. 

Batterij met lange levensduur

360° oplaadringen kunnen worden gebruikt om de oordopjes vanuit elke hoek op te laden. 17 De HUAWEI WATCH Wireless Super Charger is gemaakt van een nieuw thermisch geleidend oxide keramisch materiaal en het warmteafvoervermogen is met 100% verbeterd. 

 

Category: Smartwatches & wearables
*Intern
Consumentengarantie: 24 maanden
End of life: Nee
Land van oorsprong: China
Connectiviteit
Bluetooth: Ja
Compatibele besturingsystemen: Android 7.0
WiFi: Ja
Design
Draagwijze: Pols
Kleur van het product: Zwart
Display
Display type: AMOLED
Functies
Activity usage: Dagelijkse activiteiten
Hartslagmeter: Ja
Microfoon: Ja
Oproepbehandeling: Gesprekken opnemen/weigeren
Smartphone meldingen: Gesprekken
Sporten: Fietsen, Fitness, Outdoor
GPS-type
GPS: Ingebouwd
Gewicht en afmetingen
Gewicht: 0 g, 66.5 g
Stroom
Aantal inbegrepen batterijen: 1
Batterijduur tot: 3 days
Batterijtechnologie: No battery