Apple AirPods 2 (2019) + charging case - wit

Productnummer: APP-AIRPODS19-WHT
EAN: 0190199098572
Leveranciernummer: 118800271

A&C Systems is een groothandelaar. Onze webshop is alleen toegankelijk voor bestaande klanten. Log in om je persoonlijke assortiment weer te geven en te bestellen.

 

Ongehoord vernieuwend.

Met de nieuwe AirPods is draadloos luisteren nog makkelijker. Haal ze uit de oplaadcase en ze zijn klaar voor gebruik met je iPhone, Apple Watch, iPad of Mac.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaat alles als vanzelf. Ze gaan automatisch aan en blijven verbonden met je devices. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet.

Wil je het volume aanpassen, van nummer veranderen, een telefoontje plegen of de weg vragen? Zeg gewoon “Hé Siri” en doe je verzoek. Je kunt naar wens één of beide AirPods gebruiken. En met twee tikjes muziek of podcasts afspelen of overslaan.

Eén keer opladen is goed voor 5 uur luistertijd1 en 3 uur gesprekstijd.2 En met de draadloze oplaadcase kun je je AirPods meerdere keren extra opladen voor meer dan 24 uur batterijduur.3Opladen gaat heel snel. Een kwartiertje in de case is goed voor 3 uur luistertijd4 of 2 uur gesprekstijd.5

AirPods worden aangestuurd door de compleet nieuwe Apple H1-koptelefoonchip en detecteren door middel van optische sensoren en een versnellingsmeter wanneer ze in je oren zitten. Of je nu één of beide AirPods gebruikt, de H1‑chip stuurt automatisch het geluid door en schakelt de microfoon in. En als je aan het bellen bent of tegen Siri praat, zorgt een extra versnellingsmeter samen met straalvormende microfoons dat het externe geluid wordt weggefilterd, zodat je stem beter hoorbaar is.

Stroom
Aantal inbegrepen batterijen: 1
Batterij-indicator: Nee
Batterijtechnologie: Lithium-Ion (Li-Ion)
Oplaadbaar: Ja
Functies
Activity usage: Dagelijkse activiteiten, Sport
Hartslagmeter: Nee
IP certification: No IP certification
Microfoon: Ja
Connectiviteit
Bluetooth: Ja
Bluetooth versie: No Bluetooth
Hoofdtelefoon connector: no headphone connector
Near Field Communication (NFC): Nee
Verbinding met pc: Ja
Verbindingstechnologie: Bluetooth, Wireless
Category: Headsets
Design
Draagwijze: In-ear
Headset type: Stereo
Kleur van het product: Wit
LED-indicatoren: Ja
*Intern
End of life: Nee
Land van oorsprong: China
Technische details
Frequentiebereik koptelefoon: 21000 Hz
Gevoeligheid koptelefoon: 100 dB
Ruisonderdrukking: Nee
Compatibiliteit
Geschikt voor: meerdere toestellen
Gewicht en afmetingen
Gewicht: 48 g
Overige functies
Waterbestendig: Nee